"Pi" Day

16 svibanj 2007

Ovaj post pišemo vam sa povećim zakašnjenjem. Naime još 14.3. pod vodstvom svoje razrednice organizirali smo prigodan, raznovrstan program povodom «pi»-dana. U programu su sudjelovali peti i sedmi razredi naše škole. Pravili smo plakate, power point prezentacije, slagali pjesmice i pekli «pi» kolačiće, a u poslijetku smo se okušali u igri «Najslabija karika».dobro smo se zabavili i ponešto naučili, a kroz sve to vodile su nas naše dvije prijateljice-voditeljice. Na kraju smo se pozdravili i dogovorili ponovni susret u 2008.!

Bili smo na radionicama

14 svibanj 2007

Povodom dječje manifestacije «U svijetu bajki Ivane Brlić- Mažuranić» (15.-20. travnja 2007. godine) održane su novinarske radionice tiska, televizije i radija na koje su se mogli uključiti svi učenici osnovnih škola. dead dead
Daniela, Anamaria i ja odlučile smo ići na radionice, i bile smo u novinarskoj radionici tiska. thumbupVoditeljica nam je bila Dunja Vanić, popularna novinarka «Posavske Hrvatske». U nekoliko dana obišli smo mnogo izložbi, predstavljanja knjiga, vrtića… Sa svakog događaja pisale smo izvještaje koji su kasnije objavljeni na internetskoj stranici «Svijeta Bajki» i u «Posavskoj Hrvatskoj». Bilo je malo naporno odlaziti na sve događaje, ali smo se dobro zabavile. Osjećale smo se kao prave novinarke i jedva smo čekale nove događaje. Upoznale smo puno svojih vršnjaka i započela su brojna prijateljstva.
Nadamo se i sljedeće godine sličnom iskustvu!!!




Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

evo to bi bilo sve....komentirajte..........
pozdravwavewave

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.